Film 351 Jaor Achterhook kijkcijferkanon!

Ondanks de regen waren de Naoberdagen 2019 op 28 en 29 september erg succesvol! De bezoekers lieten zich niet uit het veld slaan en bezochten de kraampjes van de diverse standhouders, de inspirerende themapleinen, genoten van streekproducten, hebbedingen, ambachten en namen natuurlijk een kijkje in Noaber Gait's eigen Filmhuus.

Het filmhuus toonde films en animaties die wij de afgelopen jaren hebben vervaardigd. Naober Gait heette iedereen welkom en praatte de filmpjes aan elkaar als een soort 'Loekie de Leeuw'.
De Film ‘351 Jaor Achterhook' was het absolute kijkcijferkanon. De echte Achterhoekers konden zich er helemaal in vinden en we mochten dan ook meerdere malen een hartelijk applaus in ontvangst nemen. Voor wie 'm gemist heeft, de film is hier te bekijken.

Op de 'Streektaal weide' Speelden veel mensen het enige echte Praothuus PlatPraot Spel. Waarbij ze er achter kwamen dat Plat Praoten nog niet zo eenvoudig is.

Wil je op de hoogte blijven van de films die we maken of de FilmWorkz TechLab projecten waarmee we bezig zijn? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

  • IJsselkade 7
  • 7201 HB, Zutphen
  • +31 (0)6 12 41 21 11
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2019 FilmWorkz. Alle rechten voorbehouden