Presentatieruimte

Voordat we aan een klus beginnen maken we altijd eerst kennis. Ook met mensen waar we mee samen werken. Je bent van harte welkom.
Wall of Fame

Wall of Fame

Ook voor uw project is er een plekje op onze 'Wall of Fame'

Entree

Wilt u zich even regisseur voelen? Ga gerust even zitten

Presentatieruimte

Iedere film krijgt z'n premiere in onze presentatieruimte

Wie we zijn

FilmWorkz is officieel opgericht in het najaar van 2014 als tweede label naast ToonWorkz. Om vooral ook maar duidelijk te maken dat wij naast cartoons, animaties, illustratie en infographic ook hele gave films maken.

Dit zijn over het algemeen niet de gebruikelijke bedrijfsvideo’s, maar echte beeldverhalen. Films over langvervlogen tijden, unieke technische ontwikkelingen of een prachtige tekenfilm gebaseerd op een kinderboek. Stuk-voor-stuk projecten waarin verschillende disciplines bij elkaar komen.

De laatste jaren hebben wij ons in toenemende mate gefocust op het creëren van ’special’ effect films in combinatie met animatie- en paralaxtechnieken. Het klinkt allemaal erg technisch, maar het komt er kort op neer dat met soms beperkt beschikbaar beeldmateriaal, wij een prachtige film in elkaar kunnen zetten. En altijd verpakt in een to-the-point, fraai visuele presentatie.

Filmer/Animator/Editor

John

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Illustrator/Vormgever/Scriptschrijver

Derk-Jan

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze filosofie

01

We maken een uniek product

Omdat we ons filmmateriaal en de illustraties zelf maken en niet werken met standaard stockmateriaal, krijg je een uniek en eigen product.

02

We maken optimaal gebruik van onze expertises

Omdat we meerder expertises beheersen, kunnen we combinaties maken die jou product onderscheiden van die van anderen.

03

We gaan voor de beste combi

We gaan samen met jou op zoek naar wat je nou eigenlijk echt wilt vertellen. Wat is de essentie van je product of de diensten die je aanbiedt? Welke oplossing heb je en wat zijn de voordelen voor jouw klanten? In een kennismakingsgesprek gaan wij samen op zoek naar de vraag; wat is nou precies je doelgroep en wat wil je vertellen? En we gaan op zoek naar de beste manier om dit over te brengen naar jou klant.

Wij willen gewoon mooie producties maken die voldoen aan de eisen van de klant.

John & Derk-Jan

Wil je op de hoogte blijven van de films die we maken of de FilmWorkz TechLab projecten waarmee we bezig zijn? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

  • IJsselkade 7
  • 7201 HB, Zutphen
  • +31 (0)6 12 41 21 11
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 FilmWorkz. Alle rechten voorbehouden