Voor het maken van een video, een film of animatie werken we met hoogwaardige en kwalitatieve apparatuur. Onze mediaproducties, worden alleen aan de klant geleverd en getoond als we zelf 100% achter de kwaliteit staan. Onze apparatuur draagt daaraan voor een groot gedeelte bij en hebben we dan ook zorgvuldig gekozen.

Sony-FS5-Mark2

Voor het maken van onze films gebruiken we de Sony FS5 Mark II 4K Videocamera. De camera kan voorzien worden van verschillende objectieven en is heeft een hoogwaardige en betrouwbare Super 35 Exmor Sensor met 14-stops dynamisch bereik. Dit zorgt voor haarscherpe beelden en een rijk kleurenpalet.

Resolutie

4K RAW

Leverancier

SONY

Yuneec Typhoon H Pro
met RealSense module

Luchtopnames zijn niet meer weg te denken in hedendaagse films. FilmWorkz is sinds januari 2017, een van de eerste bedrijven in Nederland die drone opnames mogen uitvoeren onder ROC-Light licentie. Dat wil zeggen dat we in het bezit zijn van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, te mogen vliegen met een drone. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie!

Resolutie

4K RAW

Fabrikant

Yuneec

Volledig Edelkrone Rig

Om stabiele opnames te kunnen maken is een zogenaamde RIG de oplossing. Edelkrone maakt al jaren professionele en kwalitatief zeer hoogwaardige rigs voor camera's.

WAT IS HET?

Schouder statief voor apparatuur

SPECS

Gewicht ca. 5 kg met contragewicht

Fabrikant

Edelkrone

ATOMOS Ninja Flame

Voor het opslaan van al het filmateriaal gebruiken we snelle Hi-End SD kaarten. Daarnaast voor het goed beoordelen van het beeld op locatie een Atomos FieldMonitor met Datarecorder en dubbele accu.

WAT IS HET?

Fieldmonitor Recorder

SPECS

4K HDR Scherm
500 Gb SSD

MERK

ATOMOS

Microfoons

Wij maken tijdens ons werk gebruik van diverse microfoons. Denk aan zowel hand-, richt-, als lavalier(dasspeld)microfoons. Op die manier kunnen we altijd met de beste kwaliteit, geluid opnemen. Tijdens de opnames bepalen we welke geluidstechniek optimaal is, om geen belangrijke momenten te missen óók op gebied van geluid. 

We gebruiken diverse microfoons van het merk Røde. Waaronder een Filmmaker Lavalier set. 

WAT IS HET?

Draadloze microfoon

Merk

Røde

MacPro
met Final Cut Pro X

Maar een film wordt pas een film als alle geschoten beelden worden samengevoegd in de zgn 'Edit' Die maken onze films en animaties op onze MacPro. Met een fantastich programma genaamd Final Cut Pro X. Een zeer betrouwbare en veelzijdige Editing (en in ons geval ook Animatie) Suite.

SOFTWARE

Final cut Pro X

SPECS

32Gb Intern geheugen

2 Grafische kaarten

Merk

APPLE

MacBook Pro
met Touch Bar

Voor het werken op locatie is het ideaal al een goede indruk te krijgen van het geschoten materiaal. Dat maakt het mogelijk al een globale opzet voor de film gereed te hebben voordat je aan een uiteindelijke edit begint.

SOFTWARE

Final cut Pro X

SPECS

15 inch met Touch Bar 2.9GHz quad-core i7, 512GB en 16 Gb werkgeheugen

Merk

APPLE

Wil je op de hoogte blijven van de films die we maken of de FilmWorkz TechLab projecten waarmee we bezig zijn? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief.

  • IJsselkade 7
  • 7201 HB, Zutphen
  • +31 (0)6 12 41 21 11
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 FilmWorkz. Alle rechten voorbehouden